Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Urban Surface Design

Ние помагаме во создавањето на современа градската средина

Инфраструктурата и зелените зони ја дефинираат атмосферата на градот. Денес, сè повеќе населени места обрнуваат внимание на создавање на благопријатна околина која не само што го одредува квалитетот на животот, туку има и модерна и естетска визија. Во развојот на урбанистичките проекти, заштитата на животната средина и трајните решенијата се од особено значење.


Изберете една од апликациите за да дознаете повеќе за производите на ACO или преземете интерактивно портфолио на ACO Urban Surface Design.

Архитектонски концепции

ACO. we care for water

Footer

TOP

За нас

Силен бренд ширум светот. АСО гарантира професионално одводнување, економичен пречистување, контролирано ослободување и повторна употреба на вода.

Научете повеќе...

ACO низ светот

АСО има канцеларии во над 40 земји и над 30 производствени капацитети на шест континенти.

Контакти

ACO Building elements Ltd.

Скопje, Северна Македониja

office@aco.mk | +389 70 335517


Контакти