Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO CorTen. Leave a legacy.

Peleisburg Den Bosch, Hertogenbosch, Netherlands

Пешачки мост Peleisburg Den Bosch, комбинира во себе парк, пешачка зона и велоалея. Материјалот CorTen помага за постигнување на синергија помеѓу подот и конструкцијата на мостот, така што еден од трите реда решетки служи за одводнување, а другите два за криење на кабелски канали.

Wijhezicht, Wijhe, Netherlands

Wijhezicht, Wijhe, Netherlands
Haven Noordzijde, Almelo, Netherlands

CorTen решетките можат да ја следат архитектонската линија дури и во крива и да бидат изработени од индивидуален дизајн.

  • Челик отпорен на атмосферски влијанија
  • ACO CorTen нуди индивидуален дизајн за секој проект
  • Можност за дискретно решение со слот со светлински акценти, како и дизајнерски решетки.

Heerlen Centrum, Netherlands

Слободата на идеите демонстрирана во станбена област во Холандија, каде е претставен проектот на улица со решетки за одводнување, врз кои се овековечиле отпечатоци од стапалата на жители на населбата, заедно со нивните родени датуми.

Footer

За нас

Силен бренд ширум светот. АСО гарантира професионално одводнување, економичен пречистување, контролирано ослободување и повторна употреба на вода.

Научете повеќе...

ACO низ светот

АСО има канцеларии во над 40 земји и над 30 производствени капацитети на шест континенти.

Контакти

ACO Building elements Ltd.

Скопje, Северна Македониja

office@aco.mk | +389 70 335517


Контакти

TOP