Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Сите АСО сепаратори за нафтени производи одговараат на БДС EN 858: 2003. Тие се хидраулично тестирани и имаат сертификат од независна лабораторија.

ACO Oleopator G

Сепаратори за нафтени производи од фиберглас:

• Класа на оптоварување од А15 до D400
• Номинални големини од 3 до 50 l / s
• Структурна стабилност загарантирана за 50 години
• Класа I, според БДС EN 858: 2003 (<5 mg / l)

• Коалесцентната влошка може да биде отстранета за чистење, без да се треба празнење на сепараторот
• Интегрирана врска за земање примероци
• Оптимално чистење и одржување благодарение на подвижните елементи на системот
• Резервоар, изработен од фиберглас

Надградба и капак за класа на оптоварување А15, според БДС EN 124
Надградба со BEGU капак со класа на оптоварување В125, според БДС EN 124
Надградба и капак со класа на оптоварување D 400, според БДС EN 124
Арт. бр.ОписПроток
l/s
H1
mm
H2
mm
D1
mm
D2
mm
T tank
mm
Тежина
kg
DN
mm
Обем на талог
l
Обем масла
l
Вкупен обем
l
12601.01Oleopator G NS3/300380078010001240400105100300163620
12602.01Oleopator G NS3/60031180116010001240400120110600163903
12603.01Oleopator G NS3/900312001180120014004601721009002321297
12611.01Oleopator G NS6/60061160114010001240460169160600160887
12612.01Oleopator G NS6/12006147014501200140057018216012002321602
12613.01Oleopator G NS6/18006141013901500172063039016018005762413
12621.01Oleopator G NS10/100010141013901200140059019716010002731534
12622.01Oleopator G NS10/200010162016001500172056025416020005762784
12626.01Oleopator G NS10/3000101640162018002040690270160300010203746
12631.01Oleopator G NS15/150015138013601500172066039020015004642360
12632.01Oleopator G NS15/300015226022401500172060052520030009443914
12645.01Oleopator G NS20/2000201880186015001720660505200200011633243
12642.01Oleopator G NS20/4000201660164022002440780480200400011635875
12651.01Oleopator G NS30/3000301620160022002440730470250300015135705
12661.01Oleopator G NS40/4000402020200022002440830560315400013507225
12671.01Oleopator G NS50/5000502280226022002440960630315500013508213