Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Кои карактеристики треба да има еден канал за одводнување за да ја издржи тежината од 550 тони на Airbus A 380? Како може капацитетот на системот за одводнување да работи со зголемената фреквенција на обилни врнежи од дожд? Што се случува со површинската вода во зоните за полнење? Како може да се обезбеди безбеден пристап до цевки и кабли за напојување? Одговорите на овие и многу други прашања се интегрирани во сите производни системи на ACO за тешки примени како што се аеродромските зони.

Како еден од светските лидери во технологијата за одводнување, ACO има искуство и храброст за иновации, за да одговори на екстремните барања на современата авијација. Нашите производи им помагаат на дизајнерите и менаџерите на аеродромите да ја подобрат удобноста и безбедноста во многу важни области.

Одводнување на аеродроми

  • Канал за одводнување за тешко оптоварување

  • Кабелски канали
  • Сепаратори на нафтени производи

  • Капаци за шахти за ревизија за тешко оптоварување

• Сепаратори за маснотии
• Канали од не'рѓосувачки челик за области на угостителство
• Канали со противпожарна заштита
• Одводнување за покриви и гаражи
• Одводнување на бања

• Канали со висок капацитет
• Одводнување на паркинзи
• Одводнување на фасади
• Капаци за пристап
• Декоративни светла за обележување
• Задржување на водата и инфилтрација


ACO. we care for water

Footer

TOP

За нас

Силен бренд ширум светот. АСО гарантира професионално одводнување, економичен пречистување, контролирано ослободување и повторна употреба на вода.

Научете повеќе...

ACO низ светот

АСО има канцеларии во над 40 земји и над 30 производствени капацитети на шест континенти.

Контакти

ACO Building elements Ltd.

Скопje, Северна Македониja

office@aco.mk | +389 70 335517


Контакти