Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Drainlock. Have it your way.

Home And Living Mall Ekkersrijt, Son en Breugel, Netherlands

Креативност во архитектурата. Со решетките ACO Freestyle се овозможуваат индивидуален дизајн. Иновативната технологија на производство на АСО им дава дополнителна слобода на архитектите за израз кон уникалните детали.

Во проектот, архитектот ја искористи слободата за дизајнирање на ACO Drainlock и ги е вклучил решетките што одговараат на дизајнот на фасадата за да се постигне синергија.

City center, Itzehoe, Germany

Eye Filmmuseum, Amsterdam, Netherlands
City center, Flensburg, Germany
  • Неограничени можности за уникатен дизајн на решетки по идеја на архитектот
  • Најголем избор на уникатни дизајнерски решенија
  • Можности за комбинации со канал ACO MultiDrain од полимербетон и ACO XtraDrain од композитен материјал со голем избор на димензии, класи на оптоварување и без штрафово заклучување

Toosby Torv ECCO, Bredebro, Denmark

Архитектот на седиштето на компанијата за производство на чевли во Данска одлучил да ја подцрта намената на зградата, преку одводниот систем.