Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Infrastructure

Инфраструктурните проекти се предизвик за професионалците со нивниот обем и во исто време, високи барања во однос на безбедноста, функционалноста, одржливоста и грижата за животната средина.


Како лидер на пазарот со долгогодишно меѓународно искуство, АСО нуди иновативни решенија за управување со површинска вода за автопати, тунели, мостови и патишта. Високиот квалитет на нашите производи и нашата стручна експертиза го поддржуваат дизајнирањето и изградбата на инфраструктурни проекти со загарантирана безбедност и функционалност во согласност со европските стандарди.

ACO. we care for water

Footer

TOP

За нас

Силен бренд ширум светот. АСО гарантира професионално одводнување, економичен пречистување, контролирано ослободување и повторна употреба на вода.

Научете повеќе...

ACO низ светот

АСО има канцеларии во над 40 земји и над 30 производствени капацитети на шест континенти.

Контакти

ACO Building elements Ltd.

Скопje, Северна Македониja

office@aco.mk | +389 70 335517


Контакти