Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Сите АСО сепаратори за нафтени производи одговараат на БДС EN 858: 2003. Тие се хидраулично тестирани и имаат сертификат од независна лабораторија.

ACO Coalisator P

• Сепаратори и каловите јами располагаат со ревизија капак со OD Ø 450 мм
• Може да се постави алармен уред по желба
• Димензии на капакот: 615 mm x 315 mm
• Влез и излез со OD Ø 110 mm за соодветната врска на цевката

Арт. бр.ОписПроток
l/s
H1
mm
H2
mm
T
mm
Тежина
kg
Обем на талог
l
Обем масла
l
Вкупен обем
l
3901.30.00Coalisator P NS1.51.5405385510-965 74-49150
3911.30.00Coalisator P NS1.51.5765745510-9658415049300
3903.30.00Coalisator P
NS3
3405385510-96574-49150

Сепарирање на нафтени производи - ACO Каломаслоувителиpdf

ACO Coalisator P NS1, проток 1.5 l/spdfdwg
ACO Coalisator P NS1, проток 1.5 l/s, обем на талог 150 lpdfdwg
ACO Coalisator P NS3, проток 3 l/spdfdwg

ACO Coalisator P NS1, проток 1.5 l/spdfdocx
ACO Coalisator P NS1, проток 1.5 l/s, обем на талог 150 lpdfdocx
ACO Coalisator P NS3, проток 3 l/spdfdocx

ACO Coalisator P детал за монтажаpdfdwg

Декларација за карактеристики за експлоатација ACO Coalisator Ppdf
ACO. we care for water

Footer

TOP

За нас

Силен бренд ширум светот. АСО гарантира професионално одводнување, економичен пречистување, контролирано ослободување и повторна употреба на вода.

Научете повеќе...

ACO низ светот

АСО има канцеларии во над 40 земји и над 30 производствени капацитети на шест континенти.

Контакти

ACO Building elements Ltd.

Скопje, Северна Македониja

office@aco.mk | +389 70 335517


Контакти