Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Сепараторите на АСО за филтрирање на тешки метали се дел од системско решение за третман на површински води и за заштита на животната средина.

ACO HMS

Арт. брОписВлез/Излез
DN/OD
KaпакT
mm

Tmax
mm

H1
mm
H2
mm
D1
mm
D2
mm
Teжина-
најтешкиот дел
kg
Тежина
вкупно
kg
712559ACO HMS3001* светол отвор 8001645574514309302200244068009600

АСО HMS - Каталог на производиpdf

ACO HMS филтер за тешки металиpdfdwg

ACO HMS филтер за тешки металиpdfdocx

ACO HMS филтер за тешки метали - детал за монтажаpdfdwg
ACO. we care for water

Footer

TOP

За нас

Силен бренд ширум светот. АСО гарантира професионално одводнување, економичен пречистување, контролирано ослободување и повторна употреба на вода.

Научете повеќе...

ACO низ светот

АСО има канцеларии во над 40 земји и над 30 производствени капацитети на шест континенти.

Контакти

ACO Building elements Ltd.

Скопje, Северна Македониja

office@aco.mk | +389 70 335517


Контакти