Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Иновативниот систем за покривање на шахтите на ACO Multitop е дизајниран да одговори на современите предизвици на урбаната инфраструктура. Интелигентната структура на елементите овозможува дистрибуирање на динамичното оптоварување на сообраќајот, осигурувајќи дека капакот останува на ниво на површината на патот. Рамната површина на инсталацијата гарантира безбедност и удобност при преминување.

ACO Multitop

Капаци за само-израмнување за шахтите за ревизија

• Долготрајно и економично решение - 10-годишна гаранција

• Рамна површина - безбедност и удобност при преминување

• Тајно заклучување на завртките против вандализам

  • Заварувања во рамката кои што изолират од звук
  • Можност за визуализација на грб или лого
Капак од леано железо со / или отвори за проветрување.Опција за заклучување на завртките
Адаптерски прстен изработен од челик
Подлога која изолира звук
Гривна од леано железо со слободна насока на инсталација.
Челичен кофраж за инсталација
Инструмент за лесен и безопасен достап за ревизия

Каталог за производи ACO Multitoppdf

ACO Multitop библиотекаpdfdwg
ACO Multitop Bituplan, CO 605 mm, h=120 mm, без вентилацијаpdfdwg
ACO Multitop Bituplan, CO 605 mm, h=120 mm, со вентилацијаpdfdwg
ACO Multitop Bituplan, CO 605 mm, h=140-220 mm, без вентилацијаpdfdwg
ACO Multitop Bituplan, CO 605 mm, h=140-220 mm, со вентилацијаpdfdwg
ACO Multitop, CO 605 mm, квадратна рамка, без вентилацијаpdfdwg
ACO Multitop, CO 605 mm, квадратна рамка, со вентилацијаpdfdwg
ACO Multitop Bituplan, CO 810 mm, h=160-220 mm, без вентилацијаpdfdwg
ACO Multitop Bituplan, CO 810 mm, h=160-220 mm, со вентилацијаpdfdwg

ACO Multitop Bituplan CO 605 mm детал за инсталација во асфалтpdfdwg
ACO Multitop CO 605 mm детал за инсталација во тротоарpdfdwg

ACO Multitop Bituplan CO 605 mmpdfdocx
ACO Multitop Bituplan CO 800 mmpdfdocx
ACO Multitop квадратна рамкаpdfdocx

Декларација за карактеристики на градежен продукт ACO Multitop Fixpdf
Сертификат за оценка ACO Multitop капакpdf
Сертификат за оценка ACO Multitop рамкаpdf
Декларација за карактеристики на градежен продукт ACO Multitop BEGUpdf
Декларација за карактеристики на градежен продукт ACO Multitop Bituplanpdf

ACO Multitop Референтна карта pdf
ACO Multitop Референтна карта Столична общинаpdf

Упатства за одржување и работење на капаци за шахти ACO Mutlitop Bituplanpdf
ACO. we care for water

Footer

TOP

За нас

Силен бренд ширум светот. АСО гарантира професионално одводнување, економичен пречистување, контролирано ослободување и повторна употреба на вода.

Научете повеќе...

ACO низ светот

АСО има канцеларии во над 40 земји и над 30 производствени капацитети на шест континенти.

Контакти

ACO Building elements Ltd.

Скопje, Северна Македониja

office@aco.mk | +389 70 335517


Контакти