Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO. creating the future of drainage

Ние ги произведуваме нашите системи со обработка на полимербетон, не'рѓосувачки челик, пластика, леано железо и армиран бетон. Сите процеси на производство се еколошки и иновативни, затоа нашите производи ги исполнуваат сите современи барања за технологија, заштита на животната средина и одржлива градба.

ACO Group

Креативната работа е поуспешна во креативно опкружување. Уметноста е составен дел од корпоративната култура на АСО.

NordArt

Друг фактор за лидерството на АСО: веруваме дека условот за успехот е комуникацијата . Со ефикасно управување на знаењето, ние ги искористуваме предностите на поврзување на креативноста, иновацијата и искуството на меѓународно ниво и споделување на оваа експертиза со нашите клиенти и партнери.

ACO Academy

ACO. we care for water

Footer

TOP

За нас

Силен бренд ширум светот. АСО гарантира професионално одводнување, економичен пречистување, контролирано ослободување и повторна употреба на вода.

Научете повеќе...

ACO низ светот

АСО има канцеларии во над 40 земји и над 30 производствени капацитети на шест континенти.

Контакти

ACO Building elements Ltd.

Скопje, Северна Македониja

office@aco.mk | +389 70 335517


Контакти