Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Бензински пумпи

ACO е најпосакуваниот снабдувач на системи за управување на површински води од водечките синџири на бензински пумпи низ целиот свет. Имаме долгогодишно искуство и се потпираме на проектните барања во однос на безбедноста, издржливоста и одвојувањето на нафтените производи.

ACO Monoblock RD

 • Монолитни канали за одводнување од полимербетон
 • Оптимална стабилност при екстремни оптоварувања
 • Цврстина и издржливост
 • Без слободни делови
 • Различни опции за боја: антрацит и природна

ACO MultiDrain

 • Канал за одводнување од полимербетон
 • Широк спектар на решетки со различен дизајн: леано железо, нерѓосувачки или поцинкован челик, композитен материјал
 • Разновидност на слотови рамки
 • Слобода за индивидуално проектирање и вградување на LED светла

ACO Monoblock PD

 • Монолитна структура за исклучителна стабилност
 • Без слободни делови
 • Заштита од вандализам, издржлив на сообраќај
 • Различни опции за боја: антрацит и природна

ACO KerbDrain

 • Рабници со интегрирани канал за одводнување
 • Монолитен систем без слободни делови
 • Специјални елементи за кружни раскрсници, автобуските постојки и други зони на сообраќај

ACO Qmax

 • Слот канали со висок хидрауличен капацитет
 • Можност за складирање на вода
 • Цврстата конструкција за тешки оптоварувања
 • Континуирано поминување на арматурата низ каналот

ACO Oil Separators

 • Бетонски или пластични сепаратори за нафтени производи
 • Разновидност на номинални големини според потребите на проектот
 • Опции и додатоци за лесно одржување

ACO Stormbrixx

 • Систем на инфилтрација за задржување, контролирано празнење и апсорпција на дождовница
 • Флексибилни елементи на композитен материјал со мала тежина
 • Слободен пристап за инспекција и одржување
 • Оптимална стабилност