Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Lightpoint. Spot the difference.

City center, Heide, Germany

ACO Lightpoint става неповторливи акценти во централните градски делови, со можности за индивидуален дизајн на решетката со вградено светло, придонесувајќи за естетскиот дух и расположение во градот.

Binnenhafenkaje, Kiel, Germany

Zeche Zollverein, Essen, Germany
  • Системот нуди варијанти на решетки од леано железо со интегрирани светла или помали LED спотови, интегрирани во комплексна решетка
  • Можноста за светла во бела или сина боја создава акценти на тротоарите
  • Решетки од леано железо можат да бидат индивидуално дизајнирани во комбинација со осветлување.

Oberreicherhafen, Rendsburg, Germany

Footer

За нас

Силен бренд ширум светот. АСО гарантира професионално одводнување, економичен пречистување, контролирано ослободување и повторна употреба на вода.

Научете повеќе...

ACO низ светот

АСО има канцеларии во над 40 земји и над 30 производствени капацитети на шест континенти.

Контакти

ACO Building elements Ltd.

Скопje, Северна Македониja

office@aco.mk | +389 70 335517


Контакти

TOP