Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Multitop. Support the urban identity.

Maria Luisa Boulevard, Plovdiv

Можноста капакот за ревизија шахта да го носи грбот на градот придонесува за карактерот и атмосферата. Затоа, сè повеќе општини во Бугарија го избираат решението ACO Multitop.

Maria Louisa Boulevard, Varna

Tzar Osvoboditel Boulevard, Sofia
City center, Veliko Turnovo
  • Капак со можност за извршување со логотo на градот или проектот
  • Обезбедено со пропаѓање, пробивање и кражба со 10-годишна гаранција
  • Направени од ?сферографитно? леано железо со можност за природна ?патинирала? визија или црна боја, погоден за инсталација во различни видови на површински слоеви, со тркалезна или квадратна форма

Cycling Track, Plovdiv

Footer

За нас

Силен бренд ширум светот. АСО гарантира професионално одводнување, економичен пречистување, контролирано ослободување и повторна употреба на вода.

Научете повеќе...

ACO низ светот

АСО има канцеларии во над 40 земји и над 30 производствени капацитети на шест континенти.

Контакти

ACO Building elements Ltd.

Скопje, Северна Македониja

office@aco.mk | +389 70 335517


Контакти

TOP