Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Голем број на бањи, професионални кујни и спа центри се под еден покрив. Поради оваа причина, хотелите се меѓу проектите со нај разновиден тип на одводнување. Ако ги додадеме и високите стандарди за безбедност и удобност на гостите, како и критериумите за естетика -на инвеститорите и архитектите им е потребна професионална поддршка и експертиза во дизајнирањето на комплексни системи за одводнување на хотели со безпрекорна функционалност.

ACO Solutions for Hotels and Resorts

ACO има долгогодишно меѓународно искуство со хотелски решенија. Нашето широко портфолио на производи и услуги предлага примена во следниве области:

Покривот,фасадата и терасите се видните површини на зградата. Нивното проектирање не е едноставно и е исто толку деликатно како што се и останатите делови на зградата.

Научете повеќе

Нема втора шанса да се направи првиот впечаток. Влезот на хотелите е зоната каде што започнува целата приказна и воедно е нај оптеретена. Лесното одржување и естетиката и се од најголема важност ...
Научете повеќе

Современите бањи имаат високи стандарди за дизајн и функционалност. Слободата на движење без бариери и квалитетни материјали придонесуваат за чувство на удобност…

Научете повеќе

Базенот и спа центрот се многу често најкарактеристичен дел од хотелот и бараат посебно внимание на секој детал. Покрај исклучителниот дизајн и естетиката што придонесуваат за чувство на релаксација, треба да се посвети посебно внимание на безбедноста и хигиената.
Научете повеќе

Професионалните кујни се места со потенцијално влажни и нечисти подни површини, со строги стандарди за хигиена, безбедност и дополнителни средства за одржување ...

Научете повеќе

Современите иновативни системи нудат сосема нова вредност на просторот на нивото на земјата. Свежиот воздух, природната светлина и заштитата од поплавување или влажност даваат различни можности за примена на просториите ...
Научете повеќе

Зоните за паркирање се интегриран дел од јавните згради и хотели. Фактор за целокупната функционалност на зградата, што влијае на оперативните активности на персоналот и удобноста на гостите ...

Научете повеќе

Хортикултурата и зоните за пешаци се составен дел од современата архитектура, важен не само за естетскиот вид на проектот, но и за животната средина и удобноста на жителите..

Научете повеќе


Hotels Video Thumbnail

Референтни проекти