Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO. creating the future of drainage

Системите на АСО даваат решенија за одводнување на околината.

Потребни се сложни и детални дренажни концепти за да се спротивставиме на екстремните метеоролошки феномени што сè повеќе се застапени. АСО одговара со интелегентни решенија во две насоки: заштита на луѓето од водата и обратно - водата од луѓето. Ние го гледаме пазарот преку очите на нашите клиенти, ги проучуваме нивните потреби и создаваме решенија што ги исполнуваат нивните желби. Ние сме лидери на пазарот, со широко меѓународно искуство.

ACO. we care for water

Footer

TOP

За нас

Силен бренд ширум светот. АСО гарантира професионално одводнување, економичен пречистување, контролирано ослободување и повторна употреба на вода.

Научете повеќе...

ACO низ светот

АСО има канцеларии во над 40 земји и над 30 производствени капацитети на шест континенти.

Контакти

ACO Building elements Ltd.

Скопje, Северна Македониja

office@aco.mk | +389 70 335517


Контакти