Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Lightline. Let it shine.

Parque Del Agua Luis Buñuel, Zaragoza, Spain

Во Parque del Agua Luis Buñuel се користени ACO Lightline и ACO Lightpoint за да се постигне извонреден ефект на етеричен облак комбинирајќи светлосни и колор ефекти кои ја претвараат површината како главен акцент во архитектурата на паркот.

The Garden Offices, Amstelveen, Natherlands
Skate Park, Zwevezele, Belgium

Системот ACO Lightline може да се користи да помогне на безбедноста и додаде неповторлив акцент во урбаната инфраструктура.

  • Системот овозможува дискретно одводнување и создавање на светлостен акцент во едно
  • Можно е да се комбинираат опции со решетки за одводнување за да се постигнат специјални ефекти
  • Покрај бела и сина боја, RGB техниката нуди можност за нијанси со промени на бојата и динамиката на светлата.

House of Music, Aalborg, Denmark

Thormannhalle, Büdelsdorf, Germany