Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Academy

Добредојдовте во ACO Academy!

ACO Academy започнува во Рендсбург, Германија и се развива во меѓународен обем. Со растечката динамика во градежниот бизнис и современите барања за квалитет, безбедност и одржливост, на професионалците им треба навремена и интегрирана информација за трендовите и иновациите. Во 2011 година, ACO Academy ги отвори своите врати во Софија и понуди програма на семинари и настани за учесниците во градежниот процес, за време на кои тие имаат пристап до глобалните иновации, тековните трендови, европските и глобалните стандарди за безбедност и безбедност, екологија и одржливост.

Не само што АCO Academy обезбедува ажурирани информации со практичен фокус, туку и фокус на идните предизвици и можности. Покрај настаните во зградата во Софија, годишната програма на АCO Academy исто така вклучува настани низ целата земја за обединување на претставниците на бизнисот жо градежништвото во својата визија за „Заедно за нова генерација на инфраструктурата“.