Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Безбедноста е водечка цел при проектирањето на улици, патишта и секаков тип зони на сообраќај. Брзо и ефикасно одводнување, недостаток на подвижни делови на инсталираните системи, како и анти-лизгачки површини се само дел од карактеристиките кои ги обезбедува АСО.

Улици

ACO Monoblock RD

 • Монолитни канали за одводнување од полимербетон
 • Оптимална стабилност за екстремни товари
 • Цврстина и издржливост
 • Без слободни делови
 • Различни опции за боја: антрацит и природна

ACO Combipoint

 • Улични отоци со еластично и телескопски тело
 • Само-израмнувачки решетки од леано железо
 • Тотална адаптација на телото на шахтата
 • Заштита од вандализам

ACO KerbDrain

 • Рабници со интегрирани канали за одводнување
 • Монолитен систем без слободни делови
 • Специјални елементи за кружни раскрсници, автобуските постојки и други зони на сообраќај

ACO Qmax

 • Слот канали со висок хидрауличен капацитет
 • Висок капацитет за складирање на вода
 • Цврста конструкција за тешки оптоварувања
 • Континуирано преминување на арматурата во каналот

ACO Multitop

 • Само-израмнувачки капаци за шахти од леано железо
 • Заштита од вандализам
 • Анти-лизгачка површина за оптимална безбедност
 • Опција за визуелизација на грб или лого
Улица
Тротоар и велоалея
Крстосница и паркинг

Техническа подкрепа и професионални консултации

Васил Танев
Продуктов мениджър
Архитектурни решения за градска инфрастуктура

tanev@aco.bg
0885 115858


София
Пловдив
Варна
Бургас

ACO. we care for water

Footer

TOP

За нас

Силен бренд ширум светот. АСО гарантира професионално одводнување, економичен пречистување, контролирано ослободување и повторна употреба на вода.

Научете повеќе...

ACO низ светот

АСО има канцеларии во над 40 земји и над 30 производствени капацитети на шест континенти.

Контакти

ACO Building elements Ltd.

Скопje, Северна Македониja

office@aco.mk | +389 70 335517


Контакти