Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Опсегот на производи ACO обезбедува елегантни и модерни решенија за влезната зона, каде што зградата е поврзана со надворешните области. Систематското решение обезбедува лесна функционалност и овозможува различни можности за комбинација на производи, во зависност од специфичните барања на проектот.

Влезна зона

ACO Vario

 • Влезни ?изтривалки? за надворешна и внатрешна употреба
 • Класа за оптоварување на пешаци
 • Соодветни за преминување на инвалидски колички
 • За внатрешна и / или надворешна употреба
 • Можност за испуштање DN100 за поврзување на канализацијата
 • Можност за поставување на натпис по избор
 • Соодветни за дворови и влезови

ACO Rain Pipe connector

 • Интелигентно отстранување на дождовните води кон канализацискиот систем
 • Спречува излевање на води од олуци во зоната на преминување на пешаци
 • Елементи од леано железо со заштитна облога
 • Опција за воден затворач

ACO Rain down pipe

 • Олуци со отвор за ревизија
 • Дискретно одведување на дождовни води кон канализацискиот систем
 • Лесно одржување
 • Отпорност на корозивни и топли течности

ACO Gala

 • Сифон за двор од полимер бетон
 • Интегриран воден затвор
 • Заклучување без завртки
 • Класа на оптоварување А15- Б125
 • Рамка од леано железо
 • Со вклучена кошница за крупни отпадоци

ACO Stormbrixx SD

 • Систем за инфилтрација и складирање на дождовница
 • Отпорна на тешко автомобилско оптоварување
 • Оптимална стабилност благодарение на иновативниот дизајн
 • Пристап за проверка и чистење во сите можни насоки
 • Брзо и лесно инсталирање на модуларен принцип
 • Голем обем од 97%

ACO Brixslot

 • Дискретно слотово одводнување од одржлив полипропилен
 • Хексагонална структура за оптимална стабилност
 • Лесна инсталација во тротоарите
 • Отпорност на мраз, корозија и УВ зраци
 • Лесно рачно сечење на каналите и решетките

ACO Uniface covers

 • Капаци за пристап, изработени од нерѓосувачки или поцинкован челик, алуминиум или железо
 • Можност за вградување при различни типови површински слоеви
ACO. we care for water

Footer

TOP

За нас

Силен бренд ширум светот. АСО гарантира професионално одводнување, економичен пречистување, контролирано ослободување и повторна употреба на вода.

Научете повеќе...

ACO низ светот

АСО има канцеларии во над 40 земји и над 30 производствени капацитети на шест континенти.

Контакти

ACO Building elements Ltd.

Скопje, Северна Македониja

office@aco.mk | +389 70 335517


Контакти