Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Qmax. Break the limits.

Riva Waterfront, Split, Croatia

Крајбрежниот дел на Сплит, Хрватска е пример за успешна комбинација меѓу модерен дизајн, кој што го надполнува постоечкиот традиционален урбан стил. Системот ACO Qmax обезбедува дренажа како дел од целокупната обнова на инфраструктурата на градското пристаниште. Инсталирани се над 400 m ACO Qmax и обичниот слот од не'рѓосувачки челик совршено се вклопува во површинскиот слој од плочки во римски стил.

Historical city center, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

City center, Zalec, Slovenia
Kings Palace, Budapest, Hungary
  • Системот овозможува одводнување на големи површини, благодарение на високиот хидрауличен капацитет.
  • Можност за контрола на водниот тек, во зависност од барањата.
  • Избор помеѓу различни димензии на телото и визија на слотови од леано железо или поцинкован челик, како и решенија по индивидуален дизајн.

Cutty Sark Gardens, London, UK