Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Автоматската клапа ACO гарантира голема издржливост, заштита од експлозија и ја зголемува потребната длабочина на инсталација.

ACO Shut-off Valve

Влез / Излез
DN / OD
mm
Димензии
T
mm
Tmax

mm

Заптивка
за
преминување

КлапаЗаптивка
на
клапа
Тежина-
најтешкиот дел
kg
Тежина
вкупно
kg
Арт. бр
Со заштита от експлозија
1109905500NBR
(Perbunan)
нерѓосув.
челик
NBR
(Perbunan)
24003000707855
1609905500NBR
(Perbunan)
нерѓосув.
челик
NBR
(Perbunan)
24003000707856
2009905500NBR
(Perbunan)
нерѓосув.
челик
NBR
(Perbunan)
24003000707857
Без заштита од експлозија
1109905500NBR
(Perbunan)
нерѓосув.
челик
NBR
(Perbunan)
24003000715956
1609905500NBR
(Perbunan)
нерѓосув.
челик
NBR
(Perbunan)
24003000715957
2009905500NBR
(Perbunan)
нерѓосув.
челик
NBR
(Perbunan)
24003000715958
ACO. we care for water

Footer

TOP

За нас

Силен бренд ширум светот. АСО гарантира професионално одводнување, економичен пречистување, контролирано ослободување и повторна употреба на вода.

Научете повеќе...

ACO низ светот

АСО има канцеларии во над 40 земји и над 30 производствени капацитети на шест континенти.

Контакти

ACO Building elements Ltd.

Скопje, Северна Македониja

office@aco.mk | +389 70 335517


Контакти