Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Предизвиците при проектирање, изградба и одржување на транспортната инфраструктура се поврзани со зачувувањето на рамна површина, одводнување при мал наклон на патот и стратешка проценка на ризикот од поплави. АСО нуди сеопфатни решенија за овие предизвици, обезбедувајќи оптимално одводнување, удобност и безбедност на минување.

Инфраструктура

ACO Drain® Multiline Seal In

 • Водоотпорно канал за одводнување
 • Долготрајна заштита на структурата
 • Интегрирана EPDM заптивка
 • Широк избор од решетки
 • Различни додатоци
 • Мала тежина, брза инсталација

ACO Qmax

 • Канал за одводнување со висок хидрауличен капацитет за сите класи на оптоварување
 • Одржливо тело од MDPE интегрирано заптивка
 • Водоотпорност и отпорност на хемикалии и замрзнување
 • Интегриран заштитен раб за секаков тип на под
 • Светол отвор 225 mm
 • 2 m - канал за одводнување
 • А-tec обложување на заштитни рабови од леано железо

ACO Deckline P

 • Канали за одводнување за катни паркинзи
 • Водоотпорен полимербетон во три бои (природна, сива, антрацит)
 • Брз и лесен процес на инсталација
 • Отпорни на лесен сообраќај до класа C250
 • Препорачливо решение за асфалтни површини. Други се исто така можни.

ACO Stormbrixx HD

 • Систем за задржување и инфилтрација погодна за тешка оптоварување
 • Оптимална стабилност благодарение на иновативниот дизајн
 • Пристап за проверка и чистење во сите можни насоки
 • Ниски транспортни трошоци и CO2 благодарение на редење на елементите
 • Брза и лесна модуларна инсталација
 • Голем обем од 95%

ACO Mutlitop Bituplan

 • Само-израмнувачки капаци за ревизија на шахти
 • Долготрајно и економично решение - 10-годишна гаранција
 • Рамна површина - безбедност и удобност при преминување
 • Тајно заклучување на болт против вандализам
 • Заптивки на звучна изолација во рамката
 • Можност за визуелизација на грб или лого

ACO Combipoint

 • Улични оттоци со висок хидрауличен капацитет
 • Рамен површина - системот го дистрибуира динамичното оптоварување
 • Тотална адаптација на телото на шахтата
 • Брза и лесна инсталација благодарение на малата тежина
 • Тајно заклучување на болт против вандализам
 • Класа на оптоварување D400, според БДС EN 124: 2003