Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Уредувањето на зеленило е составен дел од современата архитектура и често е водечки фактор во естетската карактеристика на даден проект. АСО обезбедува решенија за привлечен дизајн, заштита на растенијата, безбедност и удобност на пешаците.

Хортикултура

ACO MultiDrain

 • Канали за одводнување од полимербетон
 • Широк спектар на решетки со различен дизајн: леано железо, нерѓосувачки или поцинкован челик, композитен материјал
 • Разновидност на слотови рамки
 • Слобода за индивидуално проектирање и вградување на LED светла

ACO Uniface covers

 • Капаци за достъп, изработени от неръждаема или поцинкована стомана, алуминий или чугун
 • Възможност за вграждане при различни типове настилки

ACO Wotan

 • Заштитни скари за дрвја од леано железо
 • Различни големини и форми

ACO Board

 • Пластични клетки за тревници и паркинг подови
 • Лесен и флексибилен систем за лесна инсталација
 • Отпорни на нискотоварен патен сообраќај

ACO XtraDrain

 • Лесни канали за одводнување од композитен материјал
 • Широк спектар на решетки со различен дизајн: леано железо, нерѓосувачки или поцинкован челик, композитен материјал
 • Разновидност на слотови рамки
 • Слобода на креирање на индивидуален дизајн и интеграција на LED светла
Плоштад
Фонтана
Улица
Плоштад
Паркови патеки
Паркови патеки
Скејт-парк
Скејт- парк

Техничка поддршка и професионален совет

Васил Танев
Продуктов мениджър
Архитектурни решения за градска инфрастуктура

tanev@aco.bg
0885 115858

София
София
Пловдив
Пловдив
Варна
Варна
Бургас
Бургас