Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Производите на АСО за автомобилски улички и зоната на пристап кон јавните улични простори одговараат целосно на современите барања за издржливост и функционалност. Тенденцијата е овие области да имаат постојан товар, со оглед на променливите навики на потрошувачите за честа употреба на возила од класа Б 125.

Автомобилски улички

ACO Self® Hexaline

 • Канал за одводнување од полипропилен
 • Лесно прилагодување на системот според потребите
 • Богата разновидност на стандардни и дизајнерски решетки
 • Лесна и брза инсталација

ACO Self® Euroline

 • Канал за одводнување од полимербетон
 • Модуларниот систем овозможува дизајн според барањата на проектот
 • Голема кошница за крупни отпадоци
 • Можност за хоризонтално или вертикално испуштање DN100
 • Модуларен систем според БДС EN1433

ACO SlotDrain

 • Слотово линеарно одводнување
 • Опции за индивидуално дизајниран слот, вклучувајќи ја и кривата
 • Можности за различни материјали од не'рѓосувачки и поцинкован челик
 • Компатибилни со канал ACO MultiDrain од полимербетон и ACO XtraDrain од композитен материјал

ACO Gala

 • Двоен сифон од полимербетон
 • Интегриран воден затворач
 • Заклучување без завртки
 • Класа на оптоварување А15- Б125
 • Рамка од леано железо
 • Со вклучена кошница за крупни отпадоци

ACO XtraPoint

 • Дворен сифон с безболтово заключване
 • Директно полагане в паваж
 • Ниска дълбочина на инсталация
 • Голяма кошница за едри отпадъци
 • Без опасност от корозия
ACO. we care for water

Footer

TOP

За нас

Силен бренд ширум светот. АСО гарантира професионално одводнување, економичен пречистување, контролирано ослободување и повторна употреба на вода.

Научете повеќе...

ACO низ светот

АСО има канцеларии во над 40 земји и над 30 производствени капацитети на шест континенти.

Контакти

ACO Building elements Ltd.

Скопje, Северна Македониja

office@aco.mk | +389 70 335517


Контакти