Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Uniface Covers. Go undercover.

St. Raphael, Strmac, Croatia

Капаците за шахти се критична точка во урбаната средина. Многу често тие се слабата точка на површинскиот слој, што пропаѓа, создава неправилности, области на ризик и има лош естетски изглед. Дури и во целост реновирани градски делови, капаците ја прекинуваат линијата на подот и го нарушуваат архитектонскиот изглед на површината. Системот ACO Uniface Covers дава одговор на сите наведени проблеми и ја прави омилено решение за сите типови градски делови.

6th September Boulevard, Plovdiv

Cycling tracks, Plovdiv
Kapana, Plovdiv
  • Решението е најпосакувано затоа што создава можност за хомогеност на тротоарот
  • Во зависност од барањата на проектот, се нудат различни големини, вклучувајќи индивидуална нарачка и класи на оптоварување според сообраќајот
  • Избор на различни материјали - нерѓосувачки или поцинкован челик, леано железо или алуминиум
  • Интегрирано заптивка за загарантирана водоотпорност

Tzar Boris Boulevard, Plovdiv