Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO KerbDrain. Choose excellence.

Rondo shopping ceneter, Büdelsdorf, Germany

Уникатниот и иновативен дизајн на системот ACO KerbDrain нуди одводнување и ивица во еден производ, на тој начин не се нарушува површината на патот.

Maria Louisa Boulevard, Varna, Bulgaria

FHWT, Berlin, Germany
Blackpool, UK

Системот ACO KerbDrain е почестен со голем број меѓународни награди, вклучувајќи ја и наградата за иновации на кралицата во Велика Британија.

  • Елегантно решение комбинирајки одводнување и ивица во еден систем
  • Опција за различни големини и профили на тротоарот
  • Идеално решение при еднакви површини, при надолжни наклони ≤ 2% или при многу стрмни делови
  • Ја отстранува потребата од поединечни оттоци и ја остава површината ослободена од секакви решетки
  • Заштитена од вандализам, без делови што се отвараат, благодарение на монолитна структура

Multikom showroom, Plovdiv, Bulgaria

Footer

За нас

Силен бренд ширум светот. АСО гарантира професионално одводнување, економичен пречистување, контролирано ослободување и повторна употреба на вода.

Научете повеќе...

ACO низ светот

АСО има канцеларии во над 40 земји и над 30 производствени капацитети на шест континенти.

Контакти

ACO Building elements Ltd.

Скопje, Северна Македониja

office@aco.mk | +389 70 335517


Контакти

TOP