Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Награди и признанија

Успехот и извонредноста носат големо задоволство кога ќе се постигнат во тим. Групацијата ACO е почестена со многу награди во различни области, како што се квалитетот на производството, дизајнот, иновативноста и, пред сè, работодавачот. Погледнете ги наградите освоени од ACO Group:

BaustoffMarkt-Oscar 2019

По втор пат од 2011 година, АСО ја освои една од најпрестижните награди во градежната индустрија во Германија - BaustoffMarkt-Oskar. Од 1982 година, оваа награда му се доделува на baustoffmarkt како најдобри трговци на градежни материјали. Жирито на истакнати претставници на индустријата избира список со 10 компании кои се натпреваруваат за „наградната награда“. Годинашните врвни конкуренти на АСО во финалето се компаниите Ardex и Saint Gobain- Isover . Благодарни сме на сите наши клиенти за препознавањето на нашата секојдневна комуникација, професионалноста и компетентноста на нашите вработени.