Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Пречистителните станици ACO Clara одговараат на европските норми БДС EN 12566-3, за која има издаден сертификат и CE-ознаката.

ACO Clara Home

ACO Clara Home

ACO Clara Home Concrete

ACO Clara Home

Број на еквивалентни жители

2-5
Хидрауличен товар
[m3/ден]
0.30-0.75
Биолошки товар БПК5
[kg/ден]
0.12-0.30
Дијаметар D [mm]1310
Висина H [mm]1860
Тежина [kg]140
Напојување [V/Hz]230/50
Моќност [kW]0.06
Aрт. бр.411154
ACO Clara Home Concrete

Број на еквивалентни жители

2-5
Хидрауличен товар
[m3/ден]
0.30-0.75
Биолошки товар БПК5
[kg/ден]
0.12-0.30
Дијаметар D [mm]1240
Висина H [mm]2060
Тежина [тон]4200
Напојување [V/Hz]230/50
Моќност [kW]0.06
Aрт. бр.411153

Footer

За нас

Силен бренд ширум светот. АСО гарантира професионално одводнување, економичен пречистување, контролирано ослободување и повторна употреба на вода.

Научете повеќе...

ACO низ светот

АСО има канцеларии во над 40 земји и над 30 производствени капацитети на шест континенти.

Контакти

ACO Building elements Ltd.

Скопje, Северна Македониja

office@aco.mk | +389 70 335517


Контакти

TOP