Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Multitop е водоотпорен капак за шахта за ревизија, специјално дизајниран за употреба во тунели. Направено од еластично железо со интегрирана заптивка, отпорно на масла и горива.

ACO Multitop

Капак од сферографиско леано железо
Гривна од леано железо
Клуч за отварање на врската со завртки
Нивелирање на клинови за време на инсталацијата

Footer

За нас

Силен бренд ширум светот. АСО гарантира професионално одводнување, економичен пречистување, контролирано ослободување и повторна употреба на вода.

Научете повеќе...

ACO низ светот

АСО има канцеларии во над 40 земји и над 30 производствени капацитети на шест континенти.

Контакти

ACO Building elements Ltd.

Скопje, Северна Македониja

office@aco.mk | +389 70 335517


Контакти

TOP