Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Building Innovation Forum 2018

Building Innovation Forum обезбедува платформа за водечки професионалци во дизајнирање и имплементација на големи градежни проекти за споделување на важни трендови и најдобри практики на теми поврзани со индустријата. Фокусот на настанот за 2018 година е високи згради, градски и хотели за одмор.

АСО ги воведе своите хотелски системи и решенија дизајнирани да им овозможат на инвеститорите и архитектите професионална поддршка и експертиза во дизајнирање на целосен систем за управување со вода со бескомпромисна функционалност. Портфолиото на производи и услуги вклучува решенија за 8 области во рамките на хотелот.

Повеќе за решенијата на АСО за хотели.

Footer

За нас

Силен бренд ширум светот. АСО гарантира професионално одводнување, економичен пречистување, контролирано ослободување и повторна употреба на вода.

Научете повеќе...

ACO низ светот

АСО има канцеларии во над 40 земји и над 30 производствени капацитети на шест континенти.

Контакти

ACO Building elements Ltd.

Скопje, Северна Македониja

office@aco.mk | +389 70 335517


Контакти

TOP